مطالعات محققان آفریقای جنوبی نشان می دهد؛ تأثیر خواب خوب در كاهش اشتها به خوراكی های شور و شیرین به گزارش عطر و تن محققان دریافتند خواب خوب در كاهش تمایل به مصرف مواد خوراكی شور و شیرین و مواد خوراكی پركالری تاثیر دارد. به گزارش عطر و تن به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه كیپ تاون آفریقای جنوبی، خواب كمتر از ۷ ساعت با بالا رفتن خطر بیماری قلبی و اختلالات متابولیكی مرتبط می باشد اما افزایش طول مدت خواب می تواند به كاهش این خطرات كمك نماید. محققان در این مطالعه دریافتند افزایش طول مدت خواب با بهبود میزان حساسیت انسولین و كاهش در میزان كلی اشتها، تمایل به مصرف مواد خوراكی شور و شیرین، مصرف روزانه مواد قندی آزاد، و درصد میزان كالری روزانه حاصل از پروتئین تأثیر دارد. در این مطالعه، داده های مربوط به ۱۳۸ فرد سالم با خواب كوتاه مدت، افراد دارای اضافه وزن و با خواب كوتاه مدت یا افراد مبتلا به علایم فشارخون بالا با خواب كوتاه مدت بررسی گردید. 1398/03/31 21:12:02 5.0 / 5 5094 تگهای خبر: بیمار , بیماری , خواب , قلب این مطلب عطروتن را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط هشدار رئیس کل سازمان نظام پزشکی نسبت به عملیات روانی دشمن درباره ی شمار مجروحان نگاهی به بیماری های نوظهور در همایش پزشکان کودکان ایران چطور خطر چاقی دوران کودکی را پیشبینی کنیم؟ هشدار استفاده افراطی خردسالان از گوشی و خطر افزایش چاقی و دیابت نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۲