معاون امور هنری وزارت ارشاد:
تعداد محدودی از گنجینه قصه های ما تصویر شده اند
عطر و تن: معاون امور هنری وزارت ارشاد اظهار داشت: ما گنجینه ادبیات روایی و قصه های فراوانی داریم كه تنها تعداد محدودی از این آثار مصور شده اند٬ امیدوارم جامعه تصویرگران نسبت به این غنای داستان های ایرانی و گنجینه مفصل و پرارزش ادبیات روایی بیشتر از پیش توجه كند.
به گزارش عطر و تن به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران٬ سیدمجتبی حسینی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از نمایشگاه «ما تصویرگر هستیم» دیدن كرد.
او ضمن بازدید از این نمایشگاه كه به مناسبت هفته تصویرگری به همت انجمن تصویرگران در خانه هنرمندان ایران برگزار شده اظهار داشت: باور قلبی من این است كه بر روی زمین هیچ انسانی را نمی توانید بیابید كه سودای قصه در سر نداشته باشد و بی گمان یكی از جنبه هایی كه قصه می تواند در ذهن به وجود آورد تصویر است.
وی ادامه داد: ما در سرزمین پرقصه ای زندگی می نماییم و بعضی از این قصه ها اقبال این را داشته اند كه مورد توجه تصویرگران قرار گیرند و تصویرگری در تاریخ ما عمر درازی دارد. در گذشته تصویرگری لابه لای صفحه های كتاب ها عرضه می شد اما به مرور این تصاویر بعنوان اثر مستقل در نمایشگاه ها در معرض دید قرار می گیرند.
معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به پشتوانه غنی تصویرگری در ایران اظهار داشت: در ۴۰ سال اخیر تصویرگری ایران بسیار بالنده شده است و اگر به آثار تصویرگری كه بعنوان نمونه در خانه هنرمندان ایران به نمایش درآمده نگاه كنید، در می یابید كه چقدر این آثار از نظر زبان٬، قلم و تصویر هویت ایرانی پیدا كرده اند. خالقان این آثار از تكنیك ها و مواد مختلفی بهره برده اند و در آثارشان شیوه های بیانی تصویرگری را به اوج رسانده اند.
او با اشاره به اقبال تصویرگران ایرانی در عرصه بین الملی اظهار داشت: مشك آن است كه ببوید...، این كلام سعدی فراز دقیق و درستی در جهان امروز كه عصر ارتباطات و رسانه است عرضه می دهد كه زشت و زیبا مورد داوری قرار می گیرند، در چنین شرایطی بی گمان اقبال تصویرگران ایرانی مدیون قدرت و قوت آثار تصویرگران ایرانی است.
حسینی با اشاره به نمایشگاه «ما تصویرگر هستیم» اظهار داشت: این نمایشگاه به شكلی آیینه ای در برابر ما قرار می دهد تا توان خانواده پرشمار تصویرگران ما را نشان دهد. امیدوارم كه تمركزمان را تنها معطوف به دیدن قابلیت ها و نقاط قوت مان در عرصه تصویرگری نكنیم و نقاط ضعف مان را هم ببینیم و نسبت به خلأهایی كه در این حوزه داریم بی تفاوت نباشیم.
معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش پایانی صحبت های خود با اشاره به داستان های غنی ایرانی اظهار داشت: گنجینه ادبیات روایی و قصه های فراوانی داریم كه تنها تعداد محدودی از این آثار مصور شده اند٬، امیدوارم جامعه تصویرگران نسبت به این غنای داستان های ایرانی و گنجینه مفصل و پرارزش ادبیات روایی بیشتر از پیش توجه كند. سرمایه تصویرگری امروز كشور می تواند دستمایه ارزشمندی هم برای پویانمایی ایرانی باشد و پویانمایی بسیار می تواند از این سرمایه استفاده نماید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب