محققان استرالیایی عنوان می كنند؛ خطر مبتلاشدن به اگزما و آلرژی های غذایی در نوزادان چاق تر بیشتر است عطر و تن: مطالعه جدید نشان میدهد نوزادانی كه چاق تر هستند با احتمال بیشتر مبتلاشدن به اگزما و آلرژی های غذایی روبرو هستند. به گزارش عطر و تن به نقل از مهر، پژوهشگران دریافتند به ازای افزایش هر یك كیلوگرم به ازای وزن كودكی كه دارای وزنی بالاتر از حدمیانگین سنش است، ریسك اگزما و آلرژی های غذایی هم افزایش می یابد. «كتی گاتفورد»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آدلاید استرالیا، در این زمینه می گوید: «به ازای هر كیلوگرم افزایش وزن به هنگام تولد ریسك آلرژی های غذایی ۴۴ درصد و ریسك مبتلاشدن به اگزما ۱۷ درصد افزایش می یابد.» در این مطالعه، پژوهشگران گزارش سلامت بیشتر از ۱۵ هزار نفر و دهها مطالعه دیگر را كه شامل وزن در زمان تولد و داده های مربوط به آلرژی بود بررسی كردند. هر دو شاخصهای ارثی و زیست محیطی در مبتلاشدن به آلرژی غذایی نقش دارند. مواد آلرژی زا در مواد خوراكی موادی هستند كه مسئول شروع واكنش آلرژیك هستند. آنها پروتئین های هستند كه معمولا در مقابل حرارت پخت و پز، اسید موجود در معده، و آنزیم های گوارشی روده مقاوم هستند. در نتیجه زمانیكه مواد آلرژی زا باقی مانده و از دیواره روده گذشته و وارد جریان خون می شوند واكنش های آلرژیك ناشی از پروتئین در بدن ایجاد می شود. مكانیسم آلرژی غذایی شامل سیستم ایمنی بدن و وراثت است. 1398/08/13 18:25:04 5.0 / 5 5105 تگهای خبر: پروتئین , تولد , سلامت این مطلب عطروتن را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بهترین راه ها برای رطوبت رسانی مو افزایش 29 درصدی اختلالات خلقی در ایام آلوده تامین شیرخشک آپتامیل پپتی در راه ثبات قرار دارد معرفی 22 هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱