شماره جدید سینما و ادبیات منتشر گردید

شماره جدید سینما و ادبیات منتشر گردید عطر و تن: هفتاد و پنجمین شماره مجله «سینما و ادبیات» ویژه سینمای فرانسه منتشر گردید.


به گزارش عطر و تن به نقل از ایسنا، در معرفی این مجله عنوان شده است: این شماره از مجله «سینما و ادبیات» ویژه سینمای فرانسه و كارگردان موج نو آن فرانسوا تروفو است. «چهارصد ضربه»، «ژول و ژیم»، «آخرین مترو» و... از آثار مهم اوست كه نزد مخاطبان ایرانی بسیار آشنا است. در این ویژه نامه نسبت سینمای تروفو با موج نو و همین طور فعالیت او بعنوان یك از مطرح ترین منتقدان «كایه دو سینما» بررسی شده است.
«مه ۶۸ و سینما» یكی دیگر از عنوان های این شماره مجله است. در ورودی این بخش نوشته شده: تلاش بر آن است كه در این پرونده به جنبه های سینمایی و موارد كمتر شناخته شده این جنبش پرداخته شود. «تعامل كارگردان و فیلمنامه نویس در سینمای ایران» چگونه شكل می گیرد؟ امروزه دیدگاه هایی وجود دارد كه همواره ضعف سینمای ایران را به فیلمنامه منتسب می كند. كارگردان ها چگونه می توانند موجب تنزل یا ارتقای فیلمنامه در ساخت هنری یك فیلم شوند؟
«ادبیات زنان؛ از دهه ۷۰ تا دهه ۹۰ در ایران» چه مراحلی را طی كرده و چه دستاوردهایی داشته است. در این سال ها عنوان هایی چون ادبیات آشپزخانه ای، آپارتمانی و محافظه كار به این آثار اطلاق شده؛ اما در راه پیموده شده ادبیات زنان كجا ادبیات ایران ایستاده است؟ نویسندگان زیادی در این پرونده نقش داشته اند.
امیرنادری از كارگردانانی است كه همه مشتاقیم از او بدانیم. كارهایش را بیشتر ما دیده ایم، اما ناگفته های خیلی از امیر نادری و سبك كارگردانی و سینمای او وجود دارد. گفت وگوی «كایه دو سینما» با امیر نادری در سال ۲۰۱۶ را از دست ندهید.
«ژانر دادگاهی» كه یكی از محبوب ترین و دراماتیك ترین گونه های سینمایی است دست مایه یكی از پرونده های این شماره مجله قرار گرفته است. آیا سینمای ایران پس از نزدیك به نیم قرن از پذیرش نسبی ساخت موسیقی متن اختصاصی برای یك فیلم، هویت مستقلی برای این تألیف قائل شده است؛ سوژه «موسیقی فیلم در سینمای ایران» را دنبال كنید.
«سینما و ادبیات» مطالب دیگری هم در این شماره دارد؛ همچون مطلب احمد اخوت در مورد «دلبستگی های آرشیوی» و دو نامه منتشرنشده؛ یكی از ابوالحسنن نجفی به صالح حسینی و دیگری نامه ای از غلامحسین ساعدی به بدری لنكرانی.




منبع:

1398/07/12
14:13:49
5.0 / 5
4719
تگهای خبر: ادبیات , موسیقی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه