مطالعات محققان آفریقای جنوبی نشان می دهد؛ تأثیر خواب خوب در كاهش اشتها به خوراكی های شور و شیرین به گزارش عطر و تن محققان دریافتند خواب خوب در كاهش تمایل به مصرف مواد خوراكی شور و شیرین و مواد خوراكی پركالری تاثیر دارد. به گزارش عطر و تن به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه كیپ تاون آفریقای جنوبی، خواب كمتر از ۷ ساعت با بالا رفتن خطر بیماری قلبی و اختلالات متابولیكی مرتبط می باشد اما افزایش طول مدت خواب می تواند به كاهش این خطرات كمك نماید. محققان در این مطالعه دریافتند افزایش طول مدت خواب با بهبود میزان حساسیت انسولین و كاهش در میزان كلی اشتها، تمایل به مصرف مواد خوراكی شور و شیرین، مصرف روزانه مواد قندی آزاد، و درصد میزان كالری روزانه حاصل از پروتئین تأثیر دارد. در این مطالعه، داده های مربوط به ۱۳۸ فرد سالم با خواب كوتاه مدت، افراد دارای اضافه وزن و با خواب كوتاه مدت یا افراد مبتلا به علایم فشارخون بالا با خواب كوتاه مدت بررسی گردید. 1398/03/31 21:12:02 5.0 / 5 5063 تگهای خبر: بیمار , بیماری , خواب , قلب این مطلب عطروتن را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تشدید مراقبت از بیماریهای حاد تنفسی با تأکید بر کرونا و آنفولانزا وقتی بدن می میرد و ذهن زنده می ماند بازهم پای امید در بین است رونمائی سامانه رضایت سنجی بعد از زایمان 6 درصد بزرگسالان ایرانی آسم دارند نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳