نقد ۲ كتاب در شهر كتاب
عطر و تن: كتاب های «زندگی ۳/۰ انسان بودن در عصر هوش مصنوعی» و «زن و چالش های جامعه» نقد می شوند.
به گزارش عطر و تن به نقل از ایسنا، نشست هفتگی شهر كتاب در روز سه شنبه ۲۷ آذر ساعت ۱۶: ۳۰ به نقد و بررسی كتاب «زندگی ۳/۰ انسان بودن در عصر هوش مصنوعی» اختصاص دارد كه با حضور دكتر عبدالحسین وهابی (دكترای علوم شناختی)، علی خدادادی شاهی وند (دانشجوی دكترای فلسفه ی هنر) و دكتر میثم محمدامینی، مترجم كتاب در مركز فرهنگی شهر كتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش كوچه سوم برگزار می گردد.
در خبر برگزاری این نشست عنوان شده است: ما در آستانه ی عصری جدید قرار داریم. آنچه زمانی داستان علمی ـ تخیلی به شمار می آمد به سرعت رنگ واقعیت به خود می گیرد، چون هوش مصنوعی در همه ی حوزه ها در حال تولید تحول است، از جنگ و جرم و جنایت گرفته تا عدالت و مشاغل و جامعه و حتی برداشت ما از معنای انسان بودن. هوش مصنوعی بیشتر از هر فناوری دیگری توان دگرگون كردن آینده ی مشترك ما را دارد، و جهت بررسی این آینده هیچ كس بهتر از مكس تگمارك نیست، استاد MIT و یكی از بنیادگذاران موسسه ی آینده ی زندگی كه كارهایش به پژوهش جدی در زمینه ی نحوه ی سودمند نگاه داشتن هوش مصنوعی بسیار كمك كرده است. تگمارك در كتاب «زندگی ۳/۰» كه بر پژوهش های ژرف استوار است ما را به عمق اندیشه درباره ی هوش مصنوعی و وضع بشر می برد و با پرسش های اساسیِ زمانه مان رودررو می كند. این كتاب با ترجمه ی میثم محمدامینی و به همت نشر نو انتشار یافته است.
زن و چالش های جامعه
همینطور جلسه ویژه ی شهر كتاب در روز دوشنبه ۲۶ آذر ساعت ۱۶: ۳۰ به نقد و بررسی كتاب «زن و چالش های جامعه» اختصاص دارد كه با حضور فاطمه صدرعاملی، نسرین فقیه ملك مرزبان، حجت الاسلام و المسلمین مهدی مهریزی و دكتر خسرو باقری در مركز فرهنگی شهر كتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش كوچه ی سوم برگزار می گردد.
در معرفی این كتاب آمده است: از میان سخنرانی ها و مقالات و مصاحبه های امام موسی صدر آنها كه به موضوعات زن و خانواده و جامعه پرداخته اند در كتاب «زن و چالش های جامعه، جستارهایی درباره ی مسائل زن و خانواده و جوان» انتشار یافته است. از دو جهت این سه مبحث در یك كتاب تنظیم شده است: نخست، پیوندی كه میان هر سه مبحث برقرار است و تاثیر و تاثری كه بر یكدیگر دارند و از یكدیگر می گیرند. نقش و رابطه ی زن و جوان در شكل گیری و كاركرد خانواده موثر است و در تعریفی كه از نظام خانواده به دست می دهیم، جایگاه زن و جوان روشن می گردد. دوم، تاثیری كه جهان نو در نگاه و نگرش به هر سه مبحث گذاشته است. مطالعه ی این كتاب ما را از روش امام موسی صدر در مواجهه با مسائل جدید آگاه می كند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب