فراخوان برای مروجان كتابخوانی

فراخوان برای مروجان كتابخوانی عطر و تن: هفتمین دوره جشنواره «تقدیر از مروجان كتابخوانی» انجام می شود.


به گزارش عطر و تن به نقل از ایسنا برمبنای خبر رسیده، شبکه مروجان کتاب خوانی کشور با حمایت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری برخی از سازمان ها و نهادهای عمومی، دولتی و خصوصی، هفتمین دوره «جشنواره تقدیر از مروجان کشور» را با رویکرد «توجه به فضای مجازی» برگزار و در آن افراد، گروه ها، تشکل های مردمی و نهادهای غیردولتی دارای کارهای مؤثر و نوآورانه در زمینه ترویج کتاب خوانی را انتخاب و معرفی می کند.
در این دوره باتوجه به شرایط به وجودآمده و شیوع ویروس کرونا علاوه بر بخش های مختلف جشنواره، بخش «نگاه ویژه» برمبنای توجه به فضای مجازی و مروجان کتاب در حوزه های بهداشت و کتاب درمانی، آموزشگران مروج کتاب (معلم، مربی، استاد)، مادران مروج کتاب، مبادله کنندگان کتاب های خانگی مروج کتاب، و خبرنگاران و روزنامه نگاران مروج کتاب برگزار می شود.
بر طبق این فراخوان، مروج کتاب خوانی کسی است که با طراحی و اجرای کارهای مستمر، کتاب خوانی را گسترش می دهد یا پروسه خواندن را لذت بخش تر، عمیق تر و تأثیرگذارتر می سازد. همین طور ترویج کتاب خوانی شامل کارهایی است که به افزایش، گسترش و استمرار کتاب خوانی در بین مردم می انجامد.
بنا بر اعلام این جشنواره، علاقه مندان و فعالان ترویج کتاب خوانی می توانند گزارش ها و مستندات کارهای شان در زمینه ترویج کتاب خوانی را به همراه تکمیل فرم ها تا اختتام وقت اداری ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۹ به دبیرخانه «هفتمین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب خوانی» ارسال نمایند. علاقه مندان برای کسب اطلاع بیشتر و همین طور دسترسی به فرم های ثبت نام می توانند به وب سایت های شبکه ترویج کتاب خوانی و تقدیر از مروجان کتاب خوانی مراجعه کنند.
www.bookpromotion.ir www.moravejan.ir
شماره تماس: ۸۸۳۴۲۹۸۰ – ۸۸۳۴۲۹۷۹
پست الکترونیک moravejan.ketab@gmail.com 
بر طبق این فراخوان، مستندات شامل گزارش های مختلف، عکس، فیلم، فایل های صوتی، بازتاب های رسانه ای، گزارش های مکتوب، گواهی نامه، تقدیرنامه، تفاهم نامه و قراردادها در چارچوب های مختلف باتوجه به رویکرد مجازی جشنواره، تمامی مستندات به صورت الکترونیکی ارسال شود.
شرکت کنندگان در این جشنواره می توانند در بخش­ های افراد و گروه ها، نهادهای دولتی و غیردولتی به رقابت بپردازند. برمبنای فراخوان ازجمله این مراکز می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
سازمان های مردم نهاد، انجمن ها و مؤسسات دولتی و غیردولتی، بخش های خصوصی و واحدهای صنفی (مانند: مراکز توان بخشی، خیریه ها، نانوایی ها، مغازه داران، آرایشگاه ها و…)، مراکز خدمات عمومی (مانند: بیمارستان ها، درمانگاه ها، آموزشکده ها، مراکز تفریحی و…)، فضاهای مجازی و مروجان الکترونیکی (مانند: فعالان شبکه های اجتماعی، برنامه های رادیویی و تلویزیونی، مطبوعات، اپلیکیشن های کتاب خوانی، پادکست ها و…) و ….
این رقابت در بخش های گروه ها و افراد مروج کتاب خوانی برگزار می گردد و در بخش افراد نیز هر فرد که در زمینه ترویج کتاب خوانی فعالیت داوطلبانه داشته باشد می تواند در این رقابت شرکت کند؛ افرادی مانند استادان دانشگاه و مراکز آموزشی، مادران، زنان خانه دار، کشاورزان، مروجان عشایر، کارکنان بیمارستان ها (اعم از پزشکان، پرستاران، بهیاران و …)، رانندگان، نانواها، معلمان، دانش آموزان، امامان جماعت، کتابداران، مربیان مهدکودک، هنرمندان، کتاب فروشان، نویسندگان، مترجمان، قضات، کسبه، دانشجویان، بازنشستگان، کتابداران مدارس و ….
بخش دیگر جشنواره، رقابت در بخش بین الملل و دربرگیرنده این گروه هاست؛ افراد فارسی زبانِ مروج کتاب در خارج از کشور، گروه ها و افراد خارجیِ فعال مروج کتاب در ایران، کارهای ترویج کتاب خوانی در کشورهای فارسی زبان یا دارای جمعیت های بزرگ فارسی زبان.
برمبنای فراخوان، در بخش نگاه ویژه، از مروجان کتاب در حوزه های درمانی و کتاب درمانی، آموزشگران مروج کتاب (معلم، مربی، استاد)، مادران مروج کتاب، مبادله کنندگان کتاب های خانگی مروج کتاب، و خبرنگاران و روزنامه نگاران مروج کتاب تقدیر به عمل خواهد آمد و درنهایت بخش نشان استمرار؛ افراد یا گروه هایی که در دوره های گذشته برگزیده یا شایسته تقدیر شده اند نمی توانند در بخش های دیگر شرکت نمایند. آنها می توانند با ارائه گزارشی از کارهای گذشته و کارهای متفاوت جاری و طرح های نو در این بخش شرکت نمایند.
فاکتورهای انتخاب افراد و گروه های برگزیده به این شرح است: تأثیر پایدار در گسترش کتاب خوانی میان مردم، خلاقیت و نوآوری در برنامه ها و شیوه های اجرایی، استفاده حداکثری از فضای مجازی برای برنامه، استفاده مناسب از مشارکت مردم و چهره ها، استفاده خلاقانه و بهینه از امکانات و ظرفیت های عمومی و مردمی، قابلیت معرفی به سایر مناطق بعنوان الگو، اثربخشی کارهای کتاب خوانی در رفتارهای اجتماعی یا کارهای عمومی مردم، فعالیت به شکل داوطلبانه (شاخص ترجیحی)، فعالیت در چارچوب گروهی (شاخص ترجیحی).
مدارک لازم جهت شرکت در ششمین جشنواره «تقدیر از مروجان کتاب خوانی» به این شرح است: معرفی برنامه در چارچوب فرم های شرکت در جشنواره، مستندات شامل گزارش های مختلف، عکس، فیلم، فایل های صوتی، بازتاب های رسانه ای، گزارش های مکتوب، گواهی نامه، تقدیرنامه، تفاهم نامه و قراردادها در چارچوب های مختلف چاپی یا الکترونیک، از مروجان کتاب خوانی.
برمبنای فراخوان این جشنواره، تمامی مستندات باید به صورت الکترونیکی در یک فایل به صورت PDF به پست الکترونیکی دبیرخانه ارسال شود.
فراخوان هفتمین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب خوانی نسخه pdf
فراخوان هفتمین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب خوانی نسخه word




منبع:

1399/07/07
23:49:52
5.0 / 5
1425
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه