آرشیو مطالب : صفحه ی ۳۵۷

نامزدهای جایزه بوكر عرضه شدند

عطر و تن: لیست بلند نامزدهای جایزه «بوكر» در سال 2019 در حالی منتشر گردید كه دنباله رمان «قصه ندیمه» نوشته «مارگارت اتوود» شاخص ترین نامزد این جایزه ادبی است.

پسر دونالد ترامپ هم كتاب می نویسد

عطر و تن: « دونالد ترامپ جونیور» بزرگ ترین پسر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده، بعنوان سومین عضو خانواده «ترامپ» می خواهد در دوران ریاست جمهوری پدرش كتاب منتشر كند.

عضو هیئت علمی دانشكده دندانپزشكی دانشگاه آزاد تهران مطرح كرد؛

ارائه تكنیك های جدید دندانپزشكی كودكان

عطر و تن: عضو هیئت علمی دانشكده دندانپزشكی دانشگاه آزاد تهران، از ارائه تكنیك ها و فرآیندهای جدید در رشته دندانپزشكی كودكان آگاهی داد.

آفتی به نام فقیرنویسی

عطر و تن: اسماعیل همتی، نویسنده و پژوهشگر ادبیات كودك و نوجوان می گوید: متأسفانه بعضی از نویسندگان، خصوصاً نویسندگان ادبیات كودك و نوجوان، كمترین مطالعه را داشته و از ادبیات جهان و تنوع آن كم اطلاع هستند، بنا بر این فقیر می نویسند و امروز فقیرنویسیِ نویسندگان ادبیات كودك و نوجوان یكی از تهدیدهای مهم پیش روی ادبیات این حوزه در كشور است.

گفت وگو با محمد شادروی منش

آگهی درباره ویرانی بنای ایران در خارج از كشور

عطر و تن: محمد شادروی منش از مشكلات كرسی های زبان فارسی در اثر تلاطم های ارزی و بودجه ای، كه بگفته او همانند در معرض خطر قرار گرفتن بنایی بامشقت ساخته شده در خارج از كشور است، می گوید.

پربازدید ها
جالب ترین ها
جدیدترین ها