مطالعات نشان می دهد؛ نوزادان مبتلا به اگزما در معرض ریسك بالاتر مبتلاشدن به آلرژی غذایی عطر و تن: مطالعه جدید نشان داده است نوزادان مبتلا به اگزما هر چقدر كه بزرگ تر می شوند بیشتر در مبتلاشدن به آلرژی های غذایی، زكام بهاره و آسم لطمه پذیرتر هستند. به گزارش عطر و تن به نقل از مهر، پژوهشگران عنوان می كنند استفاده از مرطوب كننده ها در اوایل دوره كودكی می تواند خطر ابتلاء به آسم و آلرژی های غذایی را در سنین بالاتر كم كند. دكتر «دونالد لی یونگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ترك های موجود در پوست مبتلا به اگزما غالباً منجر به بروز زنجیره ای از بیماری ها در طول چندین سال بعد می شود.» پوست یك مانع حفاظتی مهم در حفظ رطوبت و دور نگه داشتن میكروب ها و مواد آلرژی زاست. لی یونگ در این زمینه می گوید: «مرطوب نگه داشتن پوست بلافاصله پس از ابتلاء به اگزما، بهترین شیوه توقف ابتلاء به آلرژی ها و بیماری آسم است.» پژوهشگران همین طور دریافتند بیماران مبتلا به اگزما، فاقد پروتئین ها و لیپیدهای مهم در لایه های بیرونی پوست شأن هستند. در نتیجه با ابتلاء به اگزما، آب از پوست شأن فرار كرده و پوست شأن خشك می شود كه منجر به ترك حوردگی و خارش می شود. پژوهشگران معتقدند مراقبت دقیق از پوست نوزاد بلافاصله پس از تولد می تواند از ابتلاء به اگزما و سایر بیماری های آلرژیك پیشگیری كند. منبع: عطر و تن 1398/05/04 14:14:30 5.0 / 5 5178 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولد این مطلب عطروتن را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نیمی از زنان بالای 50 سال کشور گرفتار پوکی استخوان هستند تاثیر آلودگی هوا بر رشد مغز جنین و نوزادان آیا امکان پیوند قلب از جسد در ایران فراهم است؟ اخطار سازمان جهانی بهداشت در مورد شربت های سرفه هندی آلوده نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳