نتایج غیرمنتظره در مورد تأثیر چربی اشباع بر سلامت قلب به گزارش عطر و تن، تیمی از محققان با بررسی نتایج ده ها مطالعه بالینی شامل صد ها هزار شرکت کننده، اثرات چربی اشباع بر سلامت قلب و عروق را تحلیل و بررسی کردند. باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - چربی اشباع که به صورت طبیعی در کره، پنیر و گوشت قرمز یافت می شود، برای دهه ها بشدت مورد انتقاد قرار گرفته است. ادعا می شد که چربی اشباع سبب گرفتگی عروق و افزایش ریسک حملات قلبی و سکته مغزی می شود و مصرف بیش از اندازه آن یکی از عوامل اصلی ضعف سلامت قلب است. حالا، محققان دریافته اند که کاهش مصرف چربی اشباع، خطر مرگ را برای اغلب افراد کاهش نمی دهد، اما امکان دارد برای اشخاصی که در معرض خطر بیشتری هستند، مفید باشد. یک بررسی اخیر، داده های بیشتر از ۶۶۰۰۰ شرکت کننده را در ۱۷ آزمایش که حداقل دو سال به طول انجامید، تحلیل و بررسی کرد و رژیم های غذایی کم چرب اشباع را با جایگزین های غذایی مختلف مقایسه کرد. نتیجه گیری شد که کاهش چربی اشباع در طول پنج سال، فایده قابل توجهی برای اشخاصی که خطر قلبی عروقی کم یا متوسطی دارند، نشان نداده است. نتایج نشان داد که این مزایا در افراد در معرض خطر بالاتر، بارزتر بوده و در درجه اول با جایگزینی چربی اشباع شده با چربی چند غیراشباع مرتبط بوده است، نه صرفا کاهش مصرف چربی اشباع شده. باآنکه کاهش چربی اشباع منجر به کاهش سطح کلسترول تام و کلسترول LDL (بد) شد، اما این بهبود ها به کاهش تعداد حملات قلبی یا مرگ و میر در میان افراد کم خطر منجر نشد. این بررسی نشان داد که مداخلات غذایی بیشتر به نفع افراد پرخطر است، چونکه می توانند احتمال مرگ، حملات قلبی و سکته های غیرکشنده را کاهش دهند. محققان بر ضرورت مطالعات بیشتر برای درک تاثیر جایگزینی چربی اشباع شده با پروتئین، نه فقط کربوهیدرات، تاکید کردند تا سفارش هایی عرضه شود که با دستورالعمل های غذایی مدرن همسو باشد. سایر متخصصان نسبت به تغییر دستورالعمل های غذایی فعلی پیش از درک اثرات طولانی مدت چربی اشباع شده اخطار دادند، چونکه این بررسی نتایج را در یک دوره ده ساله، بازه زمانی استاندارد برای ارزیابی خطر بیماری قلبی، بررسی نکرده است. آنها خاطرنشان کردند که همه چربی های اشباع شده به یک شکل بر بدن تاثیر نمی گذارند. اثرات چربی های موجود در گوشت قرمز و فرآوری شده امکان دارد با چربی های موجود در محصولات لبنی تخمیر شده متفاوت باشد. پروفسور تام سندرز، متخصص تغذیه در کالج کینگ لندن، تاکید کرد که سفارش های عمومی برای کاهش مصرف چربی اشباع شده، با هدف کاهش میانگین سطح کلسترول و بنابراین کمک به جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی در افراد در معرض خطر و عموم مردم است. تحقیقات دیگر، تاثیر سریع رژیم غذایی سرشار از چربی اشباع شده بر سلامت را نشان داده اند. مطالعه ای در دانشگاه آکسفورد نشان داد که مصرف بالای چربی اشباع شده منجر به افزایش ۱۰ درصدی کلسترول LDL (بد) و افزایش ۲۰ درصدی چربی کبد می شود که خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی، بیماری های کبدی و دیابت نوع ۲ را زیاد می کند. برعکس، مصرف چربی های غیراشباع چندگانه سالم، سطح کلسترول و سلامت قلب را بهبود می بخشد. این بررسی در سالنامه پزشکی داخلی انتشار یافته است. منبع: دیلی میل منبع: عطر و تن 1404/09/27 12:01:58 5.0 / 5 16 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پروتئین , پزشك این مطلب عطروتن را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط راه حل درمان صحیح آنفلوآنزا چیست؟ موفقیت 40 ساله نظام سلامت در مهار بیماری های واگیر لزوم غربالگری عفونت های نهفته در زوجین نابارور تشخیص زودهنگام آلزایمر از پشت فرمان خودرو! نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳