نتایج جدید پژوهشی؛

مبتلا شدن به ام اس در کشورهای شمالی بیشتر است

مبتلا شدن به ام اس در کشورهای شمالی بیشتر است به گزارش عطر و تن، مدت ها تصور می شد که قرار گرفتن در معرض ویتامین D یا کمبود آن بر خطر مبتلا شدن به بیماری MS تاثیر می گذارد، چونکه این بیماری بیشتر در مردم کشورهای شمالی تشخیص داده می شود.



به گزارش عطر و تن به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، با این وجود، تحقیقات جدید نشان داده است که امکان دارد دلیل دیگری وجود داشته باشد که موارد ام اس در کشورهای جنوبی کمتر است: موارد تشخیص داده نشده بیشتر در آنجا وجود دارد چونکه در پرداخت هزینه های مراقبت های بهداشتی ناتوان تر هستند.
دکتر «دینا سایلور»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه جان هاپکینز، اظهار داشت: «با وجود سطوح پایین تر هزینه های مراقبت های بهداشتی، افراد امکان دارد دسترسی کمتری به متخصصان مغز و اعصاب داشته باشند که تخصص تشخیص ام اس و اسکن های MRI لازم برای تشخیص را دارند.»
محققان داده های مطالعات را برای تعیین نرخ فعلی ام اس در ۲۰۳ کشور و منطقه تحلیل و بررسی کردند. آنها کشورها را به مناطق جهان و بر مبنای سطح درآمد گروه بندی کردند.
آنها دریافتند که در کشورهای با درآمد بالا، به صورت متوسط از هر ۱۰۰ هزار نفر، ۴۶ نفر مبتلا به ام اس هستند، در حالیکه در کشورهای کم درآمد، این رقم ۱۰ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر هستند. در کشورهای پردرآمد، سرانه هزینه های مراقبت های بهداشتی ۲۸۰۵ دلار بود. این رقم در کشورهای کم درآمد به میزان قابل توجهی کمتر بود و به ۴۵ دلار رسید.
این تیم همینطور سرانه تولید ناخالص داخلی، سرانه هزینه های سلامت جاری، سطح درآمد، در دسترس بودن اسکن های مغزی برای تشخیص ام اس، تعداد سرانه متخصصان مغز و اعصاب و مراقبت های بهداشتی همگانی را برای هر یک از مناطق مورد بررسی قرار دادند.
محققان دریافتند هزینه مراقبت های بهداشتی و عرض جغرافیایی ارتباط قوی ای با نرخ ابتلاء به بیماری ام اس دارد.
به ازای افزایش هر یک انحراف معیار استاندارد در هزینه سرانه سلامت، شیوع ام اس در یک کشور ۰.۴۹ افزایش پیدا کرد. و با افزایش هر یک انحراف معیار در عرض جغرافیایی، شیوع MS در یک کشور ۰.۶۵ افزایش پیدا کرد.
به گفته محققان، سرمایه گذاری بیشتر در مراقبت های بهداشتی امکان دارد منجر به گزارش قویتر از میزان ام اس شود.


منبع:

1401/06/09
08:41:16
5.0 / 5
471
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه