بدنه دولت دست اصلاح طلبان است، انقلابی ها بیرون مانده اند

بدنه دولت دست اصلاح طلبان است، انقلابی ها بیرون مانده اند خبرسراسری نوشت: نقوی حسینی اظهار داشت: بین طرفداران دولت انقلابی ایشان هم اختلاف نظر هست و خیلی ها ناراحت اند که این چه وضعیتی است که دولت اصولگرا و انقلابیست اما بدنه دولت دست اصلاح طلبان است.



یکی از انتقادات موجود به رئیسی از جانب طرفدارانش بحث مدیران دولت قبلیست که هنوز بر سر کار اند و از طرفی سمت هایی هم که در دست اصولگرایان افتاده عموما از جانب جبهه پایداری اند و گویا باعث تضادی میان اصولگرایان شده است.
نقوی حسینی، فعال سیاسی اصولگرا، درباره اظهارنظرات جنجالی اخیر رئیس جمهور اظهار داشت: «در حوزه اقتصادی همه ما می دانیم که با دستور و فرمان مشکل حل نمی گردد بلکه باید زمینه ها و بستر های لازم برای تغییر و تحول در این موارد فراهم گردد اما اگر مشکلی در حوزه مدیریت باشد نیازمند دستور و فرمان است و رئیس جمهور بعنوان رئیس قوه مجریه می تواند یک تاکتیک را فرمان دهد و دولت مجبور است پیروی کند و یا در بعضی موار امکان دارد خیلی سوژه های مهم و اساسی وجود داشته باشد که تغییر رویکرد آن سبب تحول در آن حوزه باشد ازاین رو موارد آن متفاوت می باشد اما آنچه در حوزه اقتصادی مطرح است مشخص است که با فرمان کاری درست نمی شود».
او در ادامه نسبت به عدم تغییر مدیران دولت قبلی در دولت رئیسی اضافه کرد: «بله متاسفانه همچنین است تصور من این است که آقای رئیسی می خواست یک رویکرد جدیدی را در حوزه مدیریت به نمایش بگذارد چون از اول انقلاب تابحال این گونه بوده است و هر کسی رئیس جمهور شده است اتوبوسی و قطاری مدیران را تغییر از ارشد تا میانی و پایه تغییر داده است من خاطرم است در سال۹۲ که دولت آقای روحانی آمد پیش از استقرار برای تمام سطوح مدیریتی حتی در شهرستان ها و بخش ها هم کاملا برنامه ریزی شده بود و در کمتر از یک ماه تمام مدیران در تمام سطوح تغییر کردند که مورد انتقادات شدیدی وارد می شد و می گفتند تغییر اتوبوسی مدیران و بی احترامی به تخصص و کارشناسی و سابقه و تجربه اتفاق افتاده است و نقد های زیادی به دولت ها وارد می شد اما حق با دولت ها بود مثلاً من نماینده مجلس یک حوزه ای بودم ولی فرماندار و استاندار آن استان و شهرستان اصلاح طلب بود من همیشه به او حق می دادم به هر حال مردم به آنها رای داده بودند و حوزه اجرایی در اختیار آنها بود من هم فشار نمی آوردم که یک اصولگرای ناب را در دولت اصلاحات منصوب کنید».



بیشتر بخوانید: مهاجری: طرح صیانت برای پایداری ها ناموسی بود اما کاسبی شان به هم خورد پایکوبی پایداری ها در تهران، توقف مذاکرات در وین

این فعال سیاسی همینطور مطرح کرد: «من فکر می کنم آقای رئیسی بنا داشت سنت جدیدی را پایه گذاری کند و نشان دهد ما تغییر اتوبوسی نمی دهیم و آرام آرام مدیران را ارزیابی می نماییم و اگر مدیری ناتوان باشد آنرا بردارند. این تکنیک اما همه جا پاسخ نمی دهد در میان طرفداران دولت انقلابی ایشان هم اختلاف نظر هست و خیلی ها ناراحت اند که این چه وضعیتی است که دولت اصولگرا و انقلابیست اما بدنه دولت دست اصلاح طلبان است ولی حقیقت این است که ۷۰درصد مدیران همان مدیران سابق هستند درحالیکه آقای رئیسی هم اشاره کرده اند مسببین وضعیت موجود نباید در صدر کارها قرار بگیرند».

نقوی حسینی در انتها نسبت به تضاد جبهه پایداری و اصولگرایان میانه رو در چینش دولت اشاره کرد: «من چنین برداشتی ندارم و چنین مساله ای را ندیدم که جبهه پایداری زیاده خواهی و انحصارطلبی کند یا خواستار واگذاری پست به افراد خاص باشد. بالاخره افرادی که منصوب می شوند امکان دارد به لحاظ فکری به جبهه پایداری نزدیک باشند اما این که جبهه پایداری با برنامه ورود کرده باشد یا مدیران خویش را ارائه کند، چنین چیزی وجود ندارد. افرادی مثل آقای قاضی زاده هاشمی که کاندیدای ریاست جمهوری بود و ایده هایی داشت یا افراد دیگر، اینطور نبود که با برنامه ریزی سمتی گرفته باشند. به سبب نزدیکی فکری دولت با این افراد دعوت به کار شده اند».



۲۱۲۱۷

1401/01/29
20:43:32
5.0 / 5
664
تگهای خبر: رشد
این مطلب عطروتن را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
عطر و تن
پربازدید ها

جالب ترین ها

جدیدترین ها

atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه

عطر و تن: راهنمای جامع شما برای سلامتی، زیبایی و خوشبویی. از آخرین اخبار دنیای بهداشت و سلامت تا معرفی عطرهای بی‌نظیر و ترندهای دنیای مد، همه چیز را در یکجا بیابید.