وقتی اقتصاد بزرگ ترین چالش است فرشته احمدی ضمن اشاره به لاغر شدن فرهنگ، بزرگ ترین چالش فرهنگ را مسائل اقتصادی خواند و اظهار داشت: این مورد منجر به تزریق نگاه سطحی و گذرا به فرهنگ و ادب شده است.
کاربردهای روغن کاری روان کننده های که از روغن تشکیل شده اند دارای افزودنی های می باشند که اصلی ترین خاصیت آنها را تقویت، کاهش یا افزایش میدهند.
وزارت بهداشت اعلام كرد؛ آمار کرونا باردیگر شدت گرفت عطر و تن: وزارت بهداشت با اشاره به فوت 709 بیمار مبتلا به ویروس کرونا در شبانه روز گذشته، مجموع جانباختگان این بیماری را 103 هزار و 357 نفر اعلام نمود.
اسناد ورود برق به ایران پردازش شد به گزارش عطر و تن رئیس گروه اسناد ویژه اداره کل توصیف و پردازش اسناد ملی از توصیف و پردازش اسناد پرارزش موزه صنعت برق تهران که شامل اسناد ورود برق و سیر تحول آن در ایران می شود، اطلاع داد.
History of Discrimination Within the Workplace Targeted groups often found themselves in difficult working situations and stuck in dead-end jobs without legal protections
رئیس كمیته مشترك ایران و ژاپن : ارزهای بلوکه شده در ژاپن و کره صرف واردات واکسن شود به گزارش عطر و تن رییس کمیته مشترک تجاری ایران و ژاپن اظهار داشت: بهتر است بجای دادن ارز برای واردات واکسن کرونا، با بهره گیری از قسمتی از ارزهای بلوکه شده در ژاپن، کره و... واکسن وارد نماییم.
توسلی در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت: برنامه های وزیر پیشنهادی بهداشت در ارتباط با 10 سال قبل است به گزارش عطر و تن نماینده مردم کبودرآهنگ با اشاره به اینکه برنامه های وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان در ارتباط با ۱۰ سال قبل است، اظهار داشت: مبارزه با زیرمیزی ها و سقط غیرقانونی جنین در برنامه های عین اللهی دیده نمی گردد.
محققان اعلام كردند؛ آفت کش های رایج باعث بروز مشکلات عصبی در کودکان می شود بگفته پژوهشگران، از آنجائیکه آفت کش های مورداستفاده فعلی با بروز لطمه های نورولوژیکی در کودکان مرتبط هستند، باید ممنوع شوند.
درگذشت احمد گل محمدی بر اثر کرونا عطر و تن: احمد گل محمدی، استاد دانشگاه، مترجم و پژوهشگر در سن 53سالگی بر اثر کرونا از دنیا رفت.