راز فال ورق صوتی شد به گزارش عطر و تن نسخه گویای کتاب «راز فال ورق» نوشته یوستین گوردر، با ترجمه عباس مخبر و صدای مهیار ستاری منتشر گردید.
معاون بهداشت وزارت بهداشت مطرح كرد؛ شناسایی ۱۶۴ مبتلا به سرخک در کشور به گزارش عطر و تن معاون بهداشت وزارت بهداشت، ضمن ابراز نگرانی از گزارش مواردی از سرخک در بعضی استانهای کشور، از شناسایی ۱۶۴ مبتلا به سرخک اطلاع داد.
محققان می گویند؛ اومیکرون در کودکان زیر ۵ سال نسبت به دلتا شدت کمتری دارد به گزارش عطر و تن نتایج یک تحقیق نشان داده است کودکان کوچک تر از ۵ سال آلوده به سویه اومیکرون در مقایسه با کودکان همسن مبتلا به سویه دلتا، شدت بیماری و عوارض ناشی از بیماری در آنها کمتر است.
محققان می گویند؛ افزایش مرگ و میر قلبی مردان در شب های گرم تابستان نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد که فقط افزایش جزئی دمای هوا در شب های تابستان خطر مرگ های قلبی را برای مردان 60 ساله می افزاید.
نامزدهای نهایی جایزه ادبی الوند عرضه شدند به گزارش عطر و تن دبیرخانه جایزه ادبی «الوند» («کتاب سال الوند») چهار مجموعه شعر را بعنوان نامزدهای نهایی دریافت تندیس «کتاب سال» معرفی نمود.
فراخوان نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به گزارش عطر و تن ثبت نام ناشران داخلی برای حضور در «سی وسومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران» از فردا شروع می شود.
محققان بریتانیایی می گویند؛ ابتلای همزمان به کووید ۱۹ و آنفلوانزا مرگبار است عطر و تن: برمبنای یک مطالعه جدید، بیماران مبتلا به کووید 19 بستری شده در بیمارستان که به آنفلوانزا نیز مبتلا هستند، با خطر مضاعف مبتلاشدن به بیماری شدید و مرگ نسبت به کووید 19 به تنهایی روبرو هستند.
سیدعلی صالحی: صبوری کن یارمحمد! در پی سکته مغزی یارمحمد اسدپور و بستری شدنش در بیمارستان، سیدعلی صالحی به رابطه دوستی خود با این شاعر جنوبی پرداخته و برای او آرزوی بهبودی کرده است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت: مبحث جمعیت مهم ترین رویکرد هفته سلامت خواهد بود به گزارش عطر و تن اولین نشست هماهنگی هفته سلامت ۱۴۰۱ در محل دفتر معاونت بهداشت و با حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت برگزار گردید.