مطالعات نشان می دهد؛ بیماری شریان پا می تواند منجر به قطع عضو شود عطر و تن: پزشکان چیزهای زیادی در مورد بهترین راه های درمان حملات قلبی و سکته می دانند، اما تا حالا واقعاً چنین اطلاعاتی برای بیماری شریان های محیطی نداشتند.
مدیرعامل شركت شهر سالم مطرح كرد؛ افزایش 15 درصدی داروخانه های طرف قرارداد شرکت شهرسالم به گزارش عطر و تن، مدیرعامل شرکت شهر سالم، با بیان این که ۸۰ درصد از بیمارستان های تراز اول تهران با ما قرارداد دارند، اظهار داشت: در مدت اخیر، حدود ۱۵ درصد به آمار داروخانه های طرف قرارداد با شرکت شهرسالم اضافه گردید.
بر اساس گزارش وزارت بهداشت؛ ۶۵ میلیون و ۱۲۸ هزار نفر در کشور یک دوز واکسن کرونا زده اند به گزارش عطر و تن، طبق گزارش وزارت بهداشت، ۶۵ میلیون و ۱۲۸ هزار نفر در کشور یک دوز واکسن کرونا تزریق کرده اند.
اجزای تابلو برق و مونتاژ آن تابلو برق یا پانل سرویس شامل یک جعبه فولادی با درب لولایی یا درب بالابر در قست جلویی تابلو برق می باشد که با باز بودن درب می توان به تمام کلیدهای مدار در پنل دسترسی داشت.
بر اساس گزارش وزارت بهداشت؛ ۳۸۲۹ دوز واکسن کرونا در شبانه روز گذشته تزریق شده است به گزارش عطر و تن، طبق گزارش وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۳ هزار و ۸۲۹ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
رئیس كتابخانه ملی جمهوری قزاقستان مطرح كرد: وجود نسخه قدیمی قرآن کریم مربوط به قرن ۱۲ میلادی در قزاقستان عطر و تن: کایربیک قیزی در دیدار با نمایندگان فرهنگی کشورمان در آستانه و آلماتی از وجود نسخه قدیمی قرآن کریم مربوط به قرن 12 میلادی در کتابخانه ملی جمهوری قزاقستان آگاهی داد.
مطالعات نشان می دهد؛ هورمون درمانی دوره یائسگی مانع از بیماری های مزمن نمی شود به گزارش عطر و تن، محققان بار دیگر به پزشکان و زنان سفارش می کنند که از هورمون درمانی یائسگی برای جلوگیری از بیماری های مزمن استفاده نکنند.
مطالعات نشان می دهد؛ میزان احتمال بروز التهاب قلب پس از دوز سوم واکسن کرونا عطر و تن: یک مطالعه بزرگ نشان میدهد که دوز سوم واکسن کووید 19 خطر التهاب قلب را بیش از دوز دوم به همراه ندارد. این یافته ها می تواند به رفع نگرانی ها در مورد افزایش ریسک با هر دوز اضافی کمک نماید.
وینکل پلاس؛ خرید بهترین تجهیزات توانبخشی و فیزیوتراپی تجهیزات فیزیوتراپی و توانبخشی دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آن ها کاربرد های مختلفی دارند. در ادامه با معرفی هر کدام با ما همراه باشید.
وزارت بهداشت اعلام كرد؛ میزان استفاده از ماسک به ۲۰ درصد رسیده است به گزارش عطر و تن، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی را ۲۰ درصد اعلام نمود.