تقدیر روحانی از برگزیدگان جایزه كتاب سال

تقدیر روحانی از برگزیدگان جایزه كتاب سال به گزارش عطر و تن رئیس جمهور از برگزیدگان سی و هفتمین جایزه كتاب سال و بیست و هفتمین جایزه جهانی كتاب سال جمهوری اسلامی ایران تجلیل نمود.


به گزارش عطر و تن به نقل از ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر چهارشنبه در مراسم سی و هفتمین جایزه كتاب سال و بیست و هفتمین جایزه جهانی كتاب سال جمهوری اسلامی ایران، از برگزیدگان و آثار منتخب این رویداد فرهنگی قدردانی نمود.
آثار برگزیده سی و هفتمین جایزه كتاب سال جمهوری اسلامی ایران در موضوعات و گروه های گوناگون همچون دین، فقه و اصول، علوم خالص، علوم كاربردی، ادبیات شعر معاصر، ترجمه، مهندسی كشاورزی، زیست شناسی، نقد ادبی، پژوهش شعر، تاریخ و جغرافیا، مستند نگاری، كودك و نوجوان و داستان تألیفی انتخاب شده اند.



1398/11/17
16:32:37
5.0 / 5
4799
تگهای خبر: ادبیات , جایزه , فرهنگ , كتاب
این مطلب عطروتن را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
عطر و تن
پربازدید ها

جالب ترین ها

جدیدترین ها

atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه

عطر و تن: راهنمای جامع شما برای سلامتی، زیبایی و خوشبویی. از آخرین اخبار دنیای بهداشت و سلامت تا معرفی عطرهای بی‌نظیر و ترندهای دنیای مد، همه چیز را در یکجا بیابید.