نتایج آزمایشات بالینی نشان می دهد؛ مصرف ماهی و روغن ماهی خطر حمله قلبی را می كاهد عطر و تن: آزمایشات بالینی نشان داده است مصرف ماهی بیشتر یا مكمل روغن ماهی می تواند سبب كاهش خطر حمله قلبی شود. به گزارش عطر و تن به نقل از مهر، نتایج دو مطالعه نشان داده است فواید اسیدهای چرب امگا۳ برای قلب هم در افراد سالم و هم در افراد دارای مشكلات افزایش دهنده ریسك حمله قلبی، سكته، یا بیماری قلبی وجود دارد.محققان در آزمایش VITAL (ویتامین D و امگا۳) دریافتند افراد سالمی كه مكمل روغن ماهی مصرف می كردند كمتر دچار حمله قلبی شدند.همچنین یافته ها نشان داد شكل تصفیه شده اسیدچرب امگا۳ سبب كاهش ریسك مرگ ناشی از بیماری قلبی، حمله قلبی یا سكته در افراد دچار تصلب شریان یا سایر فاكتورهای پرخطر قلبی شد.دكتر «جوآن منسون»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان زنان و بریگام بوستون، در این باره می گوید: «نتایج دو مطالعه به خوبی اثبات می كند كه اسیدهای چرب امگا۳ موجود در ماهی های نظیر سالمون، ساردینز یا تون می تواند تاثیر سودمندی بر روی سلامت قلب داشته باشد.»وی در ادامه تاكید می كند: «ما سفارش نمی نماییم كه همه مردم جهان آغاز به مصرف مكمل های روغن ماهی كنند. بلكه بهترین راه دریافت اسیدچرب امگا۳ مصرف ماهی بیشتر است. اما اگر افرادی ماهی نمی خورند طبیعتاً باید از فواید مكمل های روغن ماهی بهره گیرند. البته بهتر است پیش از آن با پزشك شان مشورت نمایند.»محققان در آزمایشات خود دریافتند مصرف مكمل روغن ماهی ریسك حمله قلبی را در طول ۵ سال مطالعه تا ۲۸ درصد كاهش داد، اما تاثیری بر ریسك سكته یا مبتلاشدن به سرطان در افراد نداشت.همچنین مصرف ماهی ریسك بروز مشكلات حاد قلبی-عروقی را تا ۱۹ درصد و ریسك حمله قلبی را تا ۴۰ درصد كاهش داد. 1397/08/22 21:29:59 5.0 / 5 5071 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , سلامت این مطلب عطروتن را می پسندید؟ (2) (0) تازه ترین مطالب مرتبط هشدار وزارت بهداشت درباره ی آش، حلیم و زولبیا و بامیه بدون مجوز افزایش نظارت های بهداشتی در استان تهران ۱۲۲ مرکز متخلف پلمب شد تلخی انتهای خیار برای دیابت خوب است؟ حرکت در راه همبستگی ملی و وحدت گروه ها، اقشار و مذاهب در سال جدید نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲