نظارت ۱۱۳ گروه بهداشتی و شرعی بر ذبح دام در عید قربان فارس به گزارش عطر و تن، سرپرست دامپزشکی فارس با اشاره به اینکه 113 اکیپ ثابت و سیار، کار نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام در روز عید قربان را در استان انجام می دهند، اظهار داشت: 37 کشتارگاه دام برای این مورد آماده شده است. حمیدرضا ناظمی در گفتگو با خبرنگار مهر به موضوع ذبح دام در روز عید قربان اشاره نمود و اظهار داشت: ۱۱۳ اکیپ بازرسی بهداشتی و ۴۴ اکیپ نظارت شرعی بصورت ثابت و سیار در سراسر استان فارس در محل های کشتار موقت سطح شهر، کار نظارت بهداشتی و شرعی دام های ذبح شده را برعهده دارند. وی اضافه کرد: این گروه ها متشکل از ۵۰ دامپزشک، ۷۱ بازرس بهداشتی گوشت و۴۴ ناظر شرعی است که کار بازرسی های بهداشتی قبل و پس از کشتار را به عهده دارند. مدیرکل دامپزشکی فارس اضافه کرد: همین طور ۳۷ کشتارگاه دام موجود در استان از ساعت ۶ بامداد تا ساعت ۱۴ آمادگی کامل جهت ذبح دام های قربانی را دارند. ناظمی اظهار داشت: مردم استان فارس بمنظور حفظ سلامت بیشتر، سفارش های بهداشتی را جدی بگیرند تا از شیوع بیماریهای مشترک جلوگیری شود. سرپرست دامپزشکی فارس به رعایت اصول ایمنی فردی در زمان کشتار اشاره و اشاره کرد: گوشت دام های ذبح شده پیش از مصرف باید به مدت ۲۴ ساعت و جگر و آلایشات خوراکی به مدت ۴۸ ساعت در یخچال در دمای ۴ درجه نگهداری شود و در زمان تکه کردن گوشت و بسته بندی حتما از دستکش استفاده نمایند 1404/03/13 11:13:42 5.0 / 5 54 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب عطروتن را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط دشمن خاموش سلامت دهان آن چه باید درباره ی تهیه واکسن HPV بدانیم ارتباط افسردگی در میانسالی با افزایش ریسک مبتلاشدن به زوال عقل داروهای گیاهی را از عطاری نخرید نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵