یك دكترای تخصصی بهداشت: سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند به گزارش عطر و تن، لرستان یک دکترای تخصصی بهداشت اظهار داشت: سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی نماید. الهه عسکری در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: سیر دارای یک ترکیب گوگرددار بنام آلیین است که بی رنگ و بی بو است. وی افزود: هنگامی که سیر را خرد یا له می نماییم این ماده توسط آنزیمی بنام آلییناز که در بافت سیر بصورت محبوس وجود دارد، هیدرولیز شده و آلیسین تولید می کند که علت بوی نامطبوع سیر است. عسکری افزود: در هنگام تهیه ترشی سیر، پوست سیر را می گیرند که این کار سبب ایجاد خراش هایی روی سطح سیر می شود. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: این کار موجب می شود آلییناز فعال و مقداری آلیسین تولید شود که در محیط اسیدی سرکه با اسیدآمینه های موجود در سیر واکنش می دهد و ترکیبات رنگی (طیف وسیعی از آبی تا سبز) به وجود می آورد. این دکترای تخصصی بهداشت اضافه کرد: سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند و و برای بدن مضر نمی باشد و رنگ آن هیچ تاثیری بر طعم سیر نمی گذارد. وی اظهار داشت: در برخی از فرهنگ ها، حتی سیرهای رنگارنگ دارند و از آنها در تهیه انواع غذاها استفاده می نمایند. 1403/09/10 13:32:21 5.0 / 5 306 تگهای خبر: بهداشت , پزشك , فرهنگ این مطلب عطروتن را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تغییر رنگ ناخن ها نشانه چیست؟ تعهد قاطع ایران به پوشش همگانی سلامت تامین و ارسال فوری تجهیزات پزشکی به هرمزگان دانشگاه علوم پزشکی خدمات سلامت را به صورت عادلانه و با کیفیت به مردم عرضه می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱