نقش سازمان غذا و دارو در نظارت بر فرآورده های دامی و دریایی به گزارش عطر و تن، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به اهمیت نقش نظارتی این سازمان بر فرآورده های غذایی با منشا دامی و دریایی اشاره و تصریح کرد که این سازمان در تمامی مراحل تولید، بسته بندی، توزیع و مصرف این محصولات نظارت دارد تا از سلامت و ایمنی آنها برای مصرف کنندگان اطمینان حاصل شود. به گزارش عطر و تن به نقل از ایسنا، دکتر عبدالعظیم بهفر - مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح نقش سازمان در کنترل فرآورده های غذایی با منشا دامی و دریایی، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی بر تمامی مراحل تولید، بسته بندی و توزیع این محصولات دارد تا از ایمنی و سلامت آنها برای مصرف انسانی اطمینان حاصل شود. وی ادامه داد: این نظارت شامل چند بخش اساسی است؛ همچون پیشگیری از ورود بیماری های دامی به چرخه غذایی، تأییدیه های بهداشتی و کیفیتی برای تولید محصولات دامی و دریایی، و کنترل مواد افزودنی و نگهدارنده ها. بهفر همینطور به نقش مهم سازمان در نظارت بر زنجیره سرد این محصولات اشاره نمود و اظهار داشت: به علت حساسیت بالای محصولات دامی و دریایی به فساد، نظارت بر زنجیره سرد از تولید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. بهفر همینطور بر اهمیت آموزش و اطلاع رسانی به تولیدکنندگان و عرضه کنندگان این محصولات تاکید کرد و اضافه کرد: سازمان غذا و دارو با برگزاری دوره های تخصصی و عرضه آموزش های بهداشتی به صنعتگران کمک می نماید تا از رعایت ضوابط بهداشتی مطمئن شوند. منبع: عطر و تن 1403/07/13 11:51:21 5.0 / 5 369 تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب عطروتن را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تغییر رنگ ناخن ها نشانه چیست؟ تعهد قاطع ایران به پوشش همگانی سلامت تامین و ارسال فوری تجهیزات پزشکی به هرمزگان عادت های بدی که دلیل خیلی از بیماریهای میانسالی هستند نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳