سازمان بهداشت جهانی اعلام كرد؛

شناسایی سویه جدید دلتاکرون در 3 کشور اروپایی

شناسایی سویه جدید دلتاکرون در 3 کشور اروپایی عطر و تن: سازمان بهداشت جهانی اعلام نمود سویه جدید کووید 19 که بطور غیر رسمی دلتاکرون نامیده می شود، تلفیقی از سویه های دلتا و اومیکرون است و در فرانسه، هلند و دانمارک شناسایی شده است.



به گزارش عطر و تن به نقل از مهر به نقل از وب مِد، از آنجا که موارد کمی از این سویه گزارش شده است، دانشمندان اطلاعات زیادی در مورد نوع آن ندارند، مانند این که چگونه به آسانی پخش می شود و آیا موجب بیماری شدید می شود.
دکتر «ماریا ون کرخووف»، سرپرست فنی سازمان جهانی بهداشت، اظهار داشت: «ما هیچ تغییری در اپیدمیولوژی با این نوترکیب مشاهده نکردیم. ما هیچ تغییری در شدت بیماری مشاهده نکردیم. اما مطالعات زیادی دراین زمینه در حال انجام می باشد.»
دانشمندان این سازمان خاطرنشان کردند که این سویه احتمالاً گسترش خواهد یافت.
ون کرخوف اظهار داشت: «متاسفانه، ما انتظار مشاهده این نوترکیب ها را داریم، برای اینکه ویروس ها در طول زمان تغییر می کنند. ما شاهد یک سطح بسیار شدید گردش خون هستیم. این ویروس حیوانات را آلوده می کند، بدین سبب هنوز پاندمی به انتها نرسیده است.»
دانشمندان هنوز از نام دلتاکرون استفاده نمی کنند و سازمان جهانی بهداشت آنرا "یک نوع نگران کننده" طبقه بندی نکرده است برای اینکه موارد بسیار کمی از این سویه گزارش شده است.


منبع:

1400/12/24
13:26:39
5.0 / 5
687
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب عطروتن را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
عطر و تن
پربازدید ها

جالب ترین ها

جدیدترین ها

atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه

عطر و تن: راهنمای جامع شما برای سلامتی، زیبایی و خوشبویی. از آخرین اخبار دنیای بهداشت و سلامت تا معرفی عطرهای بی‌نظیر و ترندهای دنیای مد، همه چیز را در یکجا بیابید.