محققان انگلیسی هشدار می دهند؛

تماشای مداوم تلویزیون خطر لختگی خون را زیاد می کند

تماشای مداوم تلویزیون خطر لختگی خون را زیاد می کند به گزارش عطر و تن نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است که تماشای بیش از اندازه زیاد تلویزیون امکان دارد خطر لخته شدن خون در پاها یا ریه ها را تا ۳۵ درصد افزایش دهد.



به گزارش عطر و تن به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، دکتر «ستور کونوتسور»، استاد ارشد دانشکده پزشکی دانشگاه بریستول در انگلستان، اظهار داشت: «تماشای طولانی مدت تلویزیون، که با بی تحرکی همراه می باشد، امکان دارد خطر ترومبوآمبولی وریدی را افزایش دهد.»
وی در ادامه می افزاید: «فعالیت بدنی خطر افزایش لخته خون ناشی از تماشای طولانی مدت تلویزیون را از بین نمی برد، از اینرو افراد باید در طول تماشای طولانی مدت تلویزیون بلند شده و تحرک داشته باشند.»
برای این مطالعه، تیم تحقیق داده های سه مطالعه انتشار یافته قبلی را که شامل بیشتر از ۱۳۰ هزار شرکت کننده بود، گردآوری کردند. در این مطالعه، محققان به دنبال ارتباط بین تماشای تلویزیون و ترومبوآمبولی وریدی بودند. ترومبوآمبولی وریدی شامل آمبولی ریه (لخته شدن خون در ریه ها) و ترومبوز ورید عمقی (لخته شدن خون در ورید عمیق، معمولا در پاها، که می تواند به ریه ها رفته و سبب آمبولی ریه شود) است.
در یک پیگیری که بین ۵ تا ۲۰ سال متغیر بود، بیشتر از ۹۰۰ شرکت کننده به ترومبوآمبولی وریدی مبتلا شدند. احتمال لخته شدن خون در افرادی که طولانی ترین مدت (چهار ساعت یا بیشتر در روز) تماشای تلویزیون را داشتند، نسبت به کسانی که پایین ترین میزان تلویزیون را تماشا می کردند یا هیچگاه تلویزیون تماشا نمی کردند، یک سوم بیشتر بود.
کونوتسور اظهار داشت: «ما باید زمانی را که جلوی تلویزیون می گذرانیم محدود نماییم. حتی اگر می خواهید تلویزیون تماشا کنید، باید درخلال آن تحرک داشته باشید تا گردش خون ادامه پیدا کند.»
این ارتباط به احتمال زیاد برای هر نوع نشستن طولانی مدت وجود دارد. او سفارش کرد: «برای مثال، اگر کار شما شامل ساعتهای طولانی کار در مقابل کامپیوتر است، حتما هر از گاهی برخیزید و حرکت کنید.»
همچنین، هنگام تماشای تلویزیون، سطح فعالیت بدنی خویش را افزایش دهید، چونکه حجم بالای فعالیت بدنی می تواند خطر ابتلاء به بیماری هایی مانند ترومبوآمبولی وریدی را که با رفتارهای بی تحرک مرتبط می باشد، کم کند یا از بین ببرد.


منبع:

1400/11/03
14:28:26
5.0 / 5
512
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , رشد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه