مطالعات نشان می دهد؛

محدودیت های بلندمدت الزاما سبب كاهش مرگ های كرونائی نمی گردد

محدودیت های بلندمدت الزاما سبب كاهش مرگ های كرونائی نمی گردد عطر و تن: با وجودیکه دنیا در دومین سال پاندمی کووید19 قرار دارد، اما داده های استاندارد در مورد این بیماری ناکافی است.



به گزارش عطر و تن به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، بیشتر دولت ها بر ردیابی و پیش بینی پاندمی در کشورهای خودشان متمرکز شده اند و داده ها در کشورهای مختلف بطور متفاوتی جمع آوری شده و مقایسه بین المللی را به چالش می کشاند.
از داده های بین المللی موجود مشخص است که مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در بعضی کشورها نسبتاً بیشتر است. عوامل مؤثر در این اختلاف شامل نسبت های مختلف از افراد مسن، دسترسی به دارو و کیفیت مراقبت های بهداشتی، وضعیت سلامت عمومی و وضعیت اجتماعی و اقتصادیست.
یک تیم چند ملیتی از پژوهشگران داده های مربوط به کووید ۱۹ از کشورهای مختلف را برای درک بهتر عوامل مختلف منجر به نتایج متفاوت در سراسر جهان مقایسه کردند.
آنها پی بردند محدودیت های طولانی مدت و شدید با کاهش مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ ارتباطی ندارند.
نتایج نشان داد که بااینکه قرنطینه کردن و اعمال محدودیت های شدید منجر به افزایش مرگ و میر نمی گردد، اما تفاوت معناداری بین قرنطینه شدید و نسبی وجود ندارد. همین طور محدودیت های شدید در کشورهایی که از نظر مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹، بدترین عملکرد را داشتند، بیشتر مشاهده شد.
در نتیجه، کشورهایی که کمترین محدودیت را داشتند از نظر اقتصادی بهترین عملکرد را داشتند. تعدادی از آنها از نظر مرگ و میر در مقایسه با کشورهای همسایه خود با ساختارهای اجتماعی مشابه و محدودیت های شدیدتر بهتر بودند. در صورتیکه نروژ و کشورهای شمال اروپا محدودیت سختگیرانه کمتری نسبت به بقیه اروپا داشتند، اما میزان مرگ و میر آنها کمتر بود. مشاهدات همین طور نشان داد که مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ با وضعیت ویتامین D ارتباط دارد.
با نگاهی گسترده تر، هیچ مدرکی نشان نمی دهد که اقدامات سختگیرانه و طولانی مدت به کاهش مرگ و میر کمک کرده باشد. داده های موجود از سراسر جهان در حقیقت خلاف این را نشان میدهد. کشورهایی که کمترین محدودیت را داشتند از نظر اقتصادی بهترین وضعیت را داشتند و تعدادی از آنها حتی از نظر مرگ و میر نیز در مقایسه با کشورهای همسایه خود عملکرد خوبی داشتند.
محققان براین باورند که برای تعیین دلیلهای تغییرات گسترده در تأثیر کووید ۱۹ در بین کشورها، تحقیقات بیشتری لازم است.
به گفته پژوهشگران، باتوجه به احتمال بروز پاندمی های بعدی، کشورهایی که تمرکز خودرا بر بهبود تهویه داخل ساختمان در ساختمان های بزرگ، شناسایی سریع و قرنطینه کردن افراد بیمار، تقویت تهویه در سیستم های حمل و نقل عمومی، ارائه فرصت برای فعالیت در فضای باز، افزایش تناسب اندام و کاهش چاقی می گذارند ممکنست در کنترل همه گیری موفق تر باشند.


منبع:

1400/03/19
11:49:30
5.0 / 5
1089
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه