یافته جدید تحقیقاتی؛ افراد حساس به طعم تلخی كمتر گرفتار كرونا می شوند پژوهشگران پی بردند افرادی که به تلخی بسیار حساس هستند نه فقط کمتر به کووید 19 مبتلا می شوند، بلکه در صورت ابتلا، مدت زمان کمتری در بیمارستان بستری می شوند. به گزارش عطر و تن به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، در یک مطالعه جدید پژوهشگران پی بردند افراد حساس به طعم تلخی در مقایسه با افراد حساس به طعم تندی، علایم کووید ۱۹ را فقط در مدت پنج روز تجربه کردند، در صورتیکه در میان اشخاص دیگر این مدت ۲۳ روز بود.اینکه دقیقاً چطور طعم و مزه بر خطر ابتلاء به کووید ۱۹ تأثیر دارد معین نیست اما پژوهشگران در این زمینه یک فرضیه دارند.گیرنده های چشایی مزه تلخ همچون یک مورد به نام T۲R۳۸، در جوانه های چشایی زبان یافت می شوند.دکتر «هنری بارهام»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «هنگامی که T۲R۳۸ تحریک می شود، با تولید اکسید نیتریک برای کمک به از بین بردن یا جلوگیری از تکثیر بیشتر ویروس ها در مخاط تنفسی به آن واکنش نشان میدهد.»وی در ادامه می افزاید: «این غشاهای مخاطی سیستم تنفسی را پوشانده و محلی برای ورود ویروس ها همچون کروناویروس را به وجود می آورد که موجب ایجاد کووید ۱۹ می شود.»در حال حاضر چندین مطالعه درحال بررسی چگونگی تأثیر گیرنده های چشایی تلخ بر خطر ابتلاء به کووید ۱۹ و سایر عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی هستند. 1400/03/08 22:59:34 5.0 / 5 909 تگهای خبر: بیمار این مطلب عطروتن را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط موفقیت 40 ساله نظام سلامت در مهار بیماری های واگیر لزوم غربالگری عفونت های نهفته در زوجین نابارور تشخیص زودهنگام آلزایمر از پشت فرمان خودرو! آغاز اجرای نسخه جدید پزشکی خانواده با اصلاحات مالی و الکترونیک در پنج شهرستان نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳