معاون وزیر بهداشت:

۲۲ میلیون سفیر سلامت در كشور تربیت خواهند شد

۲۲ میلیون سفیر سلامت در كشور تربیت خواهند شد به گزارش عطر و تن معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اظهار داشت: با اجرای طرح هر خانه یك پایگاه سلامت بیشتر از ۲۲ میلیون سفیر سلامت در كشور تربیت یافته و آموزش می بینند.


به گزارش عطر و تن به نقل از مهر، علیرضا رئیسی قبل از ظهر سه شنبه در آیین افتتاح طرح ملی «هرخانه یك پایگاه سلامت» كه با حضور سعید نمكی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در دارالقرآن شهر محمدیه برگزار شد، اظهار نمود: سالهاست تغییر الگوی رفتاری بیمارها در دستور كار سازمان بهداشت جهانی است. وی ادامه داد: كنترل این بیماری ها دشوار می باشد و وزارت بهداشت قادر به كنترل همه آنها به صورت كامل نیست و در حالتی خوشبینانه فقط ۲۵ درصد می توانند كمك كنند و دو سوم باید با كمك مردم باشد.
رئیسی خاطرنشان كرد: پوشش همگانی سلامت، مردم محور كردن سلامت، بهداشت برای همه توسط همگان یك شعار جهانی است كه این كار باید با مشاركت مردم صورت گیرد تا موفق باشد. معاون وزیر بهداشت یادآورشد: ارتقاء سلامت سلامت خانواده ها، توانمندسازی، اجتماعی شدن سلامت در اجرای این طرح مورد توجه است. رئیسی بیان كرد: امروز یك مقطع تاریخی مهم در بخش سلامت كشور است و با مشاركت مردم باید بتوانیم به ارتقای سطح سلامت مردم كمك نماییم. وی با اشاره به مزیت های اجرای طرح «هر خانه یك پایگاه سلامت» اظهارداشت: این طرح خیلی كم هزینه است و كمتر از دو تخت بیمارستانی معادل ۶ میلیارد تومان هزینه دارد كه می تواند ۸۲ میلیون نفر را تحت پوشش قرار دهد.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی یادآورشد: پوشش بالای طرح از خصوصیت های این طرح است و با اجرای آن بیشتر از ۲۲ میلیون سفیر سلامت در خانواده ها تربیت خواهد شد كه رابط بهداشتی می شوند. وی اظهار داشت: همه تلاش می نماییم در پیشگیری و درمان اقدام جدی نماییم و چون هرم این برنامه وارونه است بیشتر در بخش درمان هزینه می نماییم. رئیسی یادآورشد: هر یك واحد سرمایه گذاری در پیشگیری باعث ۱۴ واحد صرفه جویی در بخش درمان می شود. وی اظهارداشت: طرح های گوناگونی مانند بسیج فشار خون با مشاركت ۳۱ میلیون نفر اجرا شد كه توانستیم بیشتر از دو میلیون نفر را كه بیماری فشار خون داشتند را شناسایی نماییم كه طرح ارزشمندی است.
رئیسی در مورد انتخاب شهر محمدیه در اجرای طرح هر خانه یك پایگاه سلامت اظهار داشت: قزوین از استانهای پیشرو در بخش سلامت است و علت انتخاب شهر محمدیه به علت فرهنگ بالای مردم این شهر و وجود بسترهای اجرای طرح بود و دانشگاه علوم پزشكی هم ازدانشگاه های پیشتاز در اجرای طرح های پیشگیری و درمان به حساب می آید. وی یادآورشد: در اجرای این طرح در شهر محمدیه ۵۲ هزار نفر، حدود ۱۷۰۰ خانوار با استفاده از دو پایگاه اصلی و دو پایگاه ضمیمه مشاركت دارند. معاون وزیر بهداشت افزود: این طرح در سه استان كشور عملیاتی شده و در اسفند ماه نتایج آن اعلام خواهد شد و در ادامه آنرا در سراسر كشور اجرا خواهیم كرد.
وی اظهار داشت: هم اكنون بیشتر از ۱۰ دانشگاه داوطلب اجرای این طرح هستند اما فعلا در سه دانشگاه علوم پزشكی عملیاتی شده است.

1398/09/06
23:54:37
5.0 / 5
4685
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه