معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی هرمزگان:

تب کریمه کنگو در هرمزگان قربانی گرفت

تب کریمه کنگو در هرمزگان قربانی گرفت به گزارش عطر و تن، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: تابحال سه مورد ابتلای قطعی به تب کریمه کنگو در این استان شناسایی شده که یک نفر از مبتلایان در شهرستان رودان فوت شده است.



به گزارش عطر و تن به نقل از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عبدالجبار ذاکری روز یکشنبه اضافه کرد: فرد فوت شده مردی ۷۰ ساله بود که رجوع دیرهنگام به پزشک باعث مرگ وی شد.
وی افزود: تابحال ۱۱ مورد مشکوک به بیماری تب کریمه کنگو در این استان گزارش شده که شهرستان های رودان، میناب، بندرعباس، قشم و جاسک همچون مناطقی هستند که این بیماری در آنها دیده شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان توضیح داد: افرادی که با دام سر و کار دارند یا به ذبح دام مشغولند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده نمایند و ابزارشان را پس از ذبح، ضدعفونی کنند و خونابه ها به طریق بهداشتی دفع شود.
ذاکری از مردم خواست برای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان، گوشت را ۲۴ ساعت قبل از مصرف در دمای یخچال نگهداری کنند و از خریدن گوشت هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه شده است، اجتناب کنند.
وی تصریح کرد: همینطور جگر و سایر امعا و احشای دام، بعد از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد استفاده گردد و به هیچ وجه دامی را که علایم بیماری و ناخوشی دارد، ذبح و مصرف نکنند.

1403/02/25
12:36:10
5.0 / 5
320
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه