سبزی اشک آوری که تاثیر غیرمنتظره بر کلسترول خون دارد

سبزی اشک آوری که تاثیر غیرمنتظره بر کلسترول خون دارد عطر و تن: خراسان رضوی کلسترول بالا تعداد قابل توجهی از افراد را تحت تاثیر قرار می دهد و مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریهای ایالات متحده (CDC) گزارش کرد حدودا از هر پنج نفر آمریکایی، 2 نفر دارای سطح کلسترول بالایی هستند که برابر یا بیش از 200 میلی گرم در دسی لیتر است. این رقم حدودا برابر با 40 درصد از جمعیت آمریکاست.


به نقل از هلث، کلسترول بالا می تواند ما را در معرض خطر مبتلاشدن به بیماریهای بالقوه تهدیدکننده زندگی مانند سکته مغزی و بیماریهای قلبی عروقی قرار دهد. به همین دلیل، مهمست که سطح کل کلسترول خون خودرا در محدوده طبیعی نگه داریم. حفظ وزن مناسب و ورزش منظم راه های مختلفی است که می توانیم با آنها از خود در مقابل کلسترول بالا محافظت نماییم.
رژیم غذایی نیز عامل کلیدی است. مصرف غذاهای پرفیبر مانند لوبیا، بلغور جو دوسر و آووکادو می تواند به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک نماید و در عین حال کلسترول خوب خون (HDL) را افزایش دهد. همانطور که مشخص است، نوعی سبزی وجود دارد که می تواند همین کار را انجام دهد. ممکنست کمی تند باشد و شما را به گریه بیاندازد اما قدرتمند و کاهش دهنده کلسترول است.
تعدادی از مواد مغذی مختلفی که در یک فنجان پیاز پخته شده بدون نمک پیدا خواهید کرد ۳۴۹ میلی گرم پتاسیم، ۷۳.۵ میلی گرم فسفر، ۴۶.۲ میلی گرم کلسیم و کمی بیش از ۲۳ میلی گرم منیزیم است.
پیاز همین طور حاوی فلاونوئیدی به نام کوئرستین است و پژوهشگران تحقیقی در سال ۲۰۱۷ تلاش کردند تا رابطه بین کوئرستین و اثرات بالقوه آن بر انتقال معکوس کلسترول (RCT) یا فرآیندی که در آن بدن کلسترول از سلول ها حذف می کند را بهتر درک کنند. با بهره گیری از موش هایی که از رژیم غذایی پرچرب تغذیه شده بودند، مشخص شد که کوئرستین انتقال کلسترول را افزایش و سطح کلسترول را می کاهد همین طور عملکرد کلسترول خوب را بهبود می بخشد.
حتی مشخص شده است که انواع جایگزین پیاز نیز همین فواید کاهش کلسترول را ارائه می دهد. در تحقیق هشت هفته ای که در سال ۲۰۱۵ انتشار یافت، پژوهشگران دریافتند نوشیدن آب پیاز غنی از کوئرستین بطور قابل توجهی موجب کاهش سطح کلسترول بد خون در بیماران با کلسترول خفیف می شود.
به سختی می توانیم غذایی پیدا نماییم که پیاز فوراً آنرا بهتر نکند. چه بصورت پخته یا خام از آن لذت ببرید، این سبزی می تواند مکمل هر سالاد، برگر، خورشت و غیره باشد، با این وجود، اگر از خوردن پیاز لذت نمی برید، مکمل های پیاز نیز ممکنست سطح کلسترول فرد را کاهش دهند.
پژوهشگران از متاآنالیز سال ۲۰۲۱ که در نشریه Food Science & Nutrition انتشار یافت، ۱۰ کارآزمایی بالینی مختلف را مورد بررسی قرار دادند و به این نتیجه رسیدند که بنظر می رسد مکمل پیاز موجب کاهش سطح کلسترول بد، افزایش سطح کلسترول خوب و تنظیم سطح کلسترول کل می شود. با این وجود، هیچ رابطه ای بین مصرف مکمل پیاز و بهبود سطح تری گلیسیرید مشاهده نشد و پژوهشگران تاکید نمودند که هنوز مطالعات بیشتری در این مورد نیاز است.
عوامل خاصی می توانند فرد را در معرض خطر افزایش کلسترول خون قرار دهند که شامل خوردن غذاهای غنی از چربی ترانس یا چربی اشباع شده، سبک زندگی بی تحرک، سیگار کشیدن، ژنتیک، سن و موارد دیگر هستند. همین طور برخی موارد در رابطه با سلامت نیز می توانند عامل خطر محسوب شوند که شامل دیابت نوع ۲ یا چاقی است. اگر در مورد کلسترول خود نگران هستید، حتما با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید و با معاینات جسمی معمول همراه شوید.




منبع:

1402/11/10
14:15:19
5.0 / 5
276
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , دیابت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه